Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulu


Vizyon: Atatürkçü Düşünce Sistemini Davranış Haline Getirmiş, Çağdaş Demokratik Lider Özelliklerine Sahip, Okuduğu Okula Bağlılık Duygusu Gelişmiş Gençler Yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğtiminin Temel Amaç İlkeleri Doğrultusunda Mesleki Eğtimi Kurumsallaştıran, Çağdaş İnsan Anlayışı ile Bütün Benilikleri Topluma Aktaran ve Bu Şekilde Toplumsal Mutluluğu ve Kalkınmayı Hedefleyen Bir Kurum Olmak.

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında; Öğrencimiz Selin Köseoğlu LGS’ de Türkiye 1.si olmuştur. Okulumuz Yıldız Kız Voleybol Takımı Yenimahalle 1.si olmuştur. Okulumuz Küçük Kız Voleybol Takımı Ankara 4.sü olmuştur. Okulumuz öğrencileri Aslı Gürbüz ve Alya Türker Okul Sporları Ritmik Cimnastik dalında Ankara 2.si ve Türkiye 3.sü olmuşlardır. Öğrencimiz Onur İşlak Okullar arası Karate Müsabakası 42 kg da Bölge 1.si olarak altın madalya almıştır. Okulumuz öğrencilerinden Alperen Erdemir 52kg Kickboks Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencilerimizden Nehir Atuk Karate dalında Ankara 3.sü olmuştur. Okul Futbol takımımız İl maçlarında okulumuzu temsil etmiştir. Okul Futsal takımımız İl maçlarında okulumuzu temsil etmiştir. Okul Hentbol takımımız İl maçlarında okulumuzu temsil etmiştir.

Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: 5. sınıflar 13 saat İngilizce 6, 7 . sınıflar 2 saat Seçmeli İngilizce dersi almaktalar.
Servis Bilgisi: Okulumuzda isteyen öğrencilerimiz için kullanabilecekleri servis imkanı vardır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %99,9
Sportif Etkinlikler: Okulumuz her yıl Futbol, Voleybol ve Hentbol branşlarında il-ilçe okul şampiyonluklarına katılarak derece elde etmişlerdir. Okulumuz öğrencileri bireysel olarak katıldıkları Okçuluk, Cimnastik gibi dallarda başarıyla okulumuzu temsil etmişlerdir.
Bilimsel Etkinlikler: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Tübitak 4007 Projesi olarak 11-12-13 Ekim tarihlerinde Bilim Bakalım Nedir? adlı Bilim Şenliği düzenlenmiştir. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Tübitak 4006 Projesi okulumuzda yapılmıştır.
Proje Çalışmaları: Her yıl okulumuzda Tübitak 4006 projesine başvuru yapılmaktadır. Bu benim Eserim, Matematik Olimpiyatlarına okulumuz öğretmenleri tarafından öğrenci katılımları sağlanmaktadır.

Telefon - 0 312 255 14 05

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ahmethamditanpinaroo.meb.k12.tr

Adres - Ergazi Mahallesi 1823. Sokak No 1 Batıkent / Yenimahalle / Ankara

Öğretmen :75
Öğrenci :679
Derslik :38
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Batıkent´te tamamen site yerleşimi bulunan bir bölgededir. Batısında İpek Yolu Çarşısı bulunmaktadır.

Adres - Ergazi Mahallesi 1823. Sokak No 1 Batıkent / Yenimahalle / Ankara

Ulaşım Kızılay´dan metroyla ulaşım mümkündür. Otogar´dan yine metroyla gelmek mümkündür. Metro Batıkent istasyonunda indikten sonra 296 numaralı Ergazi otobüsüyle okulumuza yakın bir mesafede gelinebilir. Kızılay´dan 297 numaralı özel halk otobüsleriyle de okulumuza ulaşılması mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yenimahalle İlçesi Batıkent´te bulunmaktadır. Ulus´a 12 km, Kızılay´a 15 km uzaklıktadır.